lunes, 4 de abril de 2011

Gruppo di conversazione in italiano gratuito

Hem organitzat un grup de conversa en italià que tindrà lloc a la facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona. Estarà dinamitzat per un estudiant italià, i el nombre màxim d’assistents serà de sis persones.
Sistema d’inscripció
Hem creat un sistema perquè t’inscriguis tu mateix/a. Per fer-ho, entra al campus virtual del CAL Diagonal Nord (http://campusvirtual.ub.edu/course/view.php?id=13373). Al tema 12 hi ha l’opció d’inscripció al grup de conversa. Per inscriure-t'hi cal ser membre del campus virtual del CAL, per tant quan et demani si vols apuntar-te al campus, fes clic a l'opció d'acceptar.
Veuràs que, al moment d’inscriure’t al grup de conversa, et demanem quin és el teu nivell d’italià. La raó és que, com que només hem pogut organitzar un grup, decidirem el seu nivell en funció de la demanda majoritària, és a dir que serà del nivell en què hi hagi més persones apuntades. Adjudicarem les places directament sense que hagis de fer cap altra inscripció més. És important que tinguis clar que podràs assistir en l’horari previst (els dilluns de 17h a 18h).
Si no saps quin és el teu nivell d’italià, trobaràs tests de nivell autocorrectius al següent enllaç: http://campusvirtual.ub.edu/mod/resource/view.php?id=696352
Les places s’adjudicaran per sorteig, de manera que l’ordre d’arribada de les sol·licituds no és determinant.
Data d’adjudicació de les places:
El dijous 7 d’abril adjudicarem les places i les farem públiques al campus virtual del CAL.
Data d’inici del grup:
El grup començarà el dilluns 11 d’abril i durarà fins a finals de juny.
Cordialment
Centre d’Autoaprenentatge de Llengües del Campus de Diagonal Nord
---------------------- Glòria Vallès Serveis Lingüístics, Universitat de Barcelona Centre d'Autoaprenentatge de Llengües del Campus de Diagonal Nord Facultat d'Economia i Empresa (Biblioteca del Campus de Diagonal Nord, primer nivell) C. Tinent Coronel Valenzuela, 1-11, 08034 Barcelona E-mail: gvalles@ub.edu Tel.: 934 021 861 Adreça web: http://www.ub.edu/slc/ffll/calnord.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario